ember Elevator

kapasitas(m³ / h): 15-800
kapasitas ember(L): 2.5-501.8
Kacepetan ember(m / s): 0.5
Gedhéné materi(mm): 50-195

  • Description
  • Entuk kutipan!

Apa Elevator Ember?

Minangka salah sawijining jinis conveyor sing akeh digunakake, elevator ember bisa ngunggahake bahan saka posisi sedheng menyang posisi dhuwur kanthi efisiensi dhuwur. Kanggo akeh industri, kayata semen, coal, gypsum, watu gamping, lempung garing lan liya-liyane, elevator ember mesthi dadi peralatan sing kudu diangkat kanthi vertikal. Uga bisa digunakake ing panganan, industri kimia kanggo ngirim padhet akeh lan bahan granular. Iki minangka mesin sing stabil kanthi struktur sing sederhana.

Elevator Ember Khusus kanggo Industri apa wae

Fitur lan Kaluwihan Elevator Ember

  • Struktur sing kandel lan kuwat njamin umur dinane lan biaya sing murah.
  • Sistem angkat stabil banget kanthi swara kurang, bahan sing diangkat bisa nganti 250 ℃.
  • Ana rong jinis saluran sing bisa dipilih, tunggal lan dual. Kapasitas ngirim bisa ditambah luwih saka 20% tinimbang model liyane.
  • Rantai angkat duwe fitur kekuatan tarik sing dhuwur lan tahan ageman kanggo njamin kinerja sing stabil lan umur kerja sing dawa.

Cara Pilih Model Elevator Ember sing Tepat

Kanggo njamin sampeyan bisa milih sing bener elevator ember, mangga komunikasi karo para insinyur, kita bakal ngrancang model sing cocog adhedhasar kahanan panggunaan nyata lan priksa manawa tujuan sampeyan bisa diwujudake.

Hubungi Kita