Babagan awake dhewe

TENTANG US

Sinten kita:

Eversun mesin ditetepake ing 2003 lan minangka produsen piranti saringan profesional lan ngatur ing China. Sampeyan uga minangka ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas lan perusahaan sertifikasi CE.

Eversun Machinery setya menehi solusi teknologi screening lan ngatur kanggo pelanggan. Apa sampeyan ana ing panganan kasebut, Kimia, farmasi utawa industri liyane, apa sampeyan pengin misahake partikel padhet saka cairan utawa cairan, kita bakal menehi solusi screening lan transportasi miturut ciri industri lan bahan sing beda kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Lan nambah efisiensi lan kualitas produk.

Kanggo takon babagan solusi screening lan ngirim, hubungi kita ing KONTAK US.

Apa sing kita gawé:

Produk kita yaiku: mesin saringan, screener tumbler, layar kedher ultrasonik, panyaring Cairan, mesin sie linear, conveyor vakum, stasiun mbuwang, Conveyor Z lan jinis Z.

Lan kabeh jinis mesin bisa disesuaikan.

Layanan kita:

Eversun Machinery nduweni kemampuan kanggo ngladeni para pelanggan ing saindenging jagad, apa lapangan ndandani, instalasi lan Komisi, utawa bagean sawise pasar. Lan standar listrik lan safety. Kapabilitas rega lan pangiriman kita uga dipuji dening pelanggan.

Pabrik OEM Profesional:

Minangka salah sawijining pabrik OEM paling gedhe ing China, saben taun kita nyekeli sekitar 5000 set mesin kanggo ngawula luwih saka 150 distributor, manufaktur lan pedagang, nyedhiyakake kabeh jinis piranti sing bisa dipercaya kanggo mbantu para klien nggawe merek.