Ceramics&Cement

Ceramics&Cement

 

Forms kaya bubuk Keramik, slurry lempung, glaze sing bahan khas supaya sifted ing proses produksi. Kanggo kita klien kualitas banget saka bahan mentahan, engineers kita sinau industri iki kasebut kanthi teliti, mangertos saben proses. banjur, sieving sampurna, sifter&solusi nyaring bakal teka kanggo kita.

Pls mriksa bagean saka bahan sing kita nangani karo, or your may contact us for one customized sieving solutions.

The Eversun Group creates one sieving machine specially for ceramic clay, kang minangka materi slurry kenyal sanget. Geter dhuwur-frekuensi ngilangi munggah slurry menyang molekul Cairan bedo, which makes it easier to separate impurities. This Eversun machine type has many characteristics, including high screening precision, kapasitas Processing gedhe lan kualitas peralatan stabil,lsp.

dianjurake produk:Layar kedher Linear. Tumbler screener.

Amarga viscousness saka glaze Keramik, properti Honing kuwat, lan karusakan kanggo layar iku arang banget gedhe, utamané pigura kothak nggunakake struktur sub-bolong, the child mesh is subjected to the friction of the material while being subjected to friction with the parent mesh. Mulane, layar wis urip layanan cendhek. Ndadekke losses rasah, kang siji mundhak biaya produksi. The ceramic glaze vibration sieving machine of VSM group use a single-layer screen, only child mesh, thus reduce the friction with the parent grid, and extend the life of the screener.

dianjurake produk:Tumbler screener. High frequency vibro sifter. Layar kedher Linear.

Ing screening saka wêdakakêna Keramik, it is mainly used to remove large particles and impurities in the ceramic powder to ensure uniformity of fineness, meanwhite, does not affect the smoothness of the manufactured ceramics. The equipment produced by Eversun Group can achieve this, lan wis karakteristik tliti screening dhuwur, kapasitas Processing gedhe lan kualitas peralatan stabil.

dianjurake produk: Mesin saringan Vibro. Mesin ayakan ultrasonik.

A quality screening inspection solution to ensure the cement processing industry production quality.

dianjurake produk: Tumbler screener. Layar kedher Linear.