Ultrasonik reresik Machine

  • Diameter layar(mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-5
  • Power(KW): 0.25-3
  • Koleksi Product:otomatis
  • struktur materil pilihan:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • Service:mesin selaras bisa kasedhiya
  • price(USD): 2000-9000
  • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Data Technical
  • video
  • Entuk kutipan!

Pambuka Product

Mesin sieving vibro ultrasonik EVERSUN kasusun saka sistem getaran ultrasonik lan mesin ayakan vibro. Kanthi teknologi unik, sistem ultrasonik EVERSUN bakal ngirim geter mikro frekuensi dhuwur menyang bolong. Plus vibro asli mesin, output sieving, kualitas lan kapasitas bisa dramatically tambah. Uga bolong bisa nindakake sampurna poto-cleaning kanggo ngurangi downtime kanggo klien kita.

Mesin sieving vibro ultrasonik EVERSUN ngganti kerusakan sing disebabake dening metode skrining konvensional menyang bubuk, serbuk utamané Ultra-nggoleki lan bahan kenyal sanget, lan kabeh sieving sing tambah irit. Uga ing abrasion saka sieves bakal suda banget supaya biaya pangopènan lan downtime bakal murah.

Kanthi desain engineering majeng, sistem ultrasonik EVERSUN bisa dikombinasikake karo macem-macem mesin sieving, ora ketompo lagi anyar utawa wis diinstal. Grup EVERSUN bakal nyedhiyakake desain lan solusi sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan klien.

Fitur lan Kaluwihan

  • Tambah serem saka kapasitas - volume Processing punika 2-10 kaping saka sing saka mesin screening biasa
  • Ultra tingkatan nggoleki kasedhiya - ukuran sieving bisa nganti 600mesh(0.023mm)
  • Efisien kanggo bahan hard-kanggo-layar - bahan kaya silikon karbida mikro-wêdakakêna, alloy hard mikro-wêdakakêna, warung wêdakakêna,etc bisa dilindungi irit
  • Ngurangi frekuensi saka reresik sieve - Blok kurang lan tingkat kabeh dhuwur saka sieve
  • biaya kurang pangopènan - nyuda tingkat karusakan saka sieve lan ora perlu kanggo ndandani lan ngganti bolong tansah
  • Wide aplikasi - meh kabeh jinis mesin sieving bisa nggunakake sistem iki

Service Unik Kita

Kanggo kabeh mesin penyaring ultrasonik, pabrik kita bakal nyedhiyani:
1. Rincian wis sale sieving saran.
2. layanan pangaturan.
3. technical support Online.
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim engineeres kanggo klien’ perusahaan kanggo pitulungan.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Vibro Machine Model SifterlapisanPower
(kw)
Ukuran bolongDiameter sieve Efektif
(mm)
Cakramanggilingan mesin
(mm)
LengthJembarDhuwur
YZS 400-1S10.182~ 500355580580560
YZS 400-2S20.182~ 500355580580660
YZS 400-3S30.182~ 500355580580760
YZS 600-1S10.552~ 500555800800680
YZS 600-2S20.552~ 500555800800780
YZS 600-3S30.552~ 500555800800880
YZS 800-1S10.752~ 500755900900780
YZS 800-2S20.752~ 500755900900930
YZS 800-3S30.752~ 5007559009001080
YZS 1000-1S11.12~ 50092511601160880
YZS 1000-2S21.12~ 500925116011601030
YZS 1000-3S31.12~ 500925116011601180
YZS 1200-1S11.752~ 500112513601360980
YZS 1200-2S21.752~ 5001125136013601160
YZS 1200-3S31.752~ 5001125136013601360
YZS 1500-1S12.22~ 5001425185018501130
YZS 1500-2S22.22~ 5001425185018501330
YZS 1500-3S32.22~ 5001425185018501550
YZS 1800-1S132~ 5001725220022001360
YZS 1800-2S232~ 5001725220022001460
YZS 1800-3S332~ 5001725220022001680
YZS 2000-1S13.72~ 5001910234023401360
YZS 2000-2S23.72~ 5001910234023401460
YZS 2000-3S33.72~ 5001725234023401680

Hubungi Kita