PRODUCTS HOT

  • Vibro Sifter Machine

    • Diameter layar(mm): 330-1800
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • lapisan: 1-5
    • Power(KW): 0.25-3
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • price (USD): 1000-7000
    • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Ultrasonik reresik Machine

    • Diameter layar(mm): 330-1800
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • lapisan: 1-5
    • Power(KW): 0.25-3
    • Koleksi Product:otomatis
    • struktur materil pilihan:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • Service:mesin selaras bisa kasedhiya
    • price(USD): 2000-9000
    • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Tumbler Screening Machine

    • lapisan: 1-5
    • Diameter layar(mm): 600-2600
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • layanan Custmoized: Kabeh bagean bisa selaras
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon
    • price(USD): 4500-28000
    • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Linear kedher Layar

    • lapisan: 1-5
    • jinis produk: otomatis
    • Jembar(mm): 500-2200
    • Length(mm): 2000-6000
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • Power(KW): 2*(0.4-3.7)
    • struktur materil:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
    • price(USD): 1800-20000
    • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Rectangular Gyratory Sifter

    • Standard Screening Area: 3.6~ 7.2m2
    • lapisan: 1-5
    • Power(KW): 3~ 7.5
    • rotasi Frequency: 180~ 260 r / min
    • pilihan materi struktur:304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • Certification: ISO, EC
    • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Screener Rotex

    • Jembar(mm): 1200-2000
    • Length(mm): 2400-4000
    • reresik tliti: ≤350 bolong utawa ≥0.028mm
    • lapisan: 1-3
    • Power(KW): 5.5-7.5
    • jinis produk: otomatis,
    • pilihan materi struktur: 316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • price(USD): 8000-30000
  • Vacuum conveyor

    • Diameter saka bahan(ing): 0.5-7500
    • ngaturaken Kapasitas: nganti 10t / saben jam
    • kadohan ngaturaken: nganti 50m
    • Power(KW): 1.5-11
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • aplikasi: powder, granules, Solids akeh lan úa.
  • Tas Dumping Station

    • Gedhéné pengurangan stasiun(mm): selaras
    • Meksa Pakaryan Air(MPa): 0.6~ 1.5
    • Power(KW): Adhedhasar beda Model
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • aplikasi: powder, granules, Solids akeh lan úa.
  • 3D Mesin Campuran Bubuk

    • Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 2000
    • Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda
    • Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700
    • Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17
    • Power(KW): 0.18 kanggo 15
    • Rega sawetara(USD): 2000 – 30000
  • Campuran pita

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Mesin mixer jinis V

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Campuran Cone kaping pindho

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

Arep golek mesin sieving paling cocok? Hubungi kita dina iki!

Solution Customized

Kanggo saben industri tartamtu, engineers skillful kita bakal desain siji solusi sampurna kanggo kabutuhan khusus.

Assurance Quality

Saben sieving lan nyaring peralatan wis ngalami pengawasan kualitas pindho sadurunge ninggalake pabrik.

pengawasan Produksi

Saka awal kanggo mburi, saben bagéan siji saka mesin bakal strictly teliti dening inspektur kita.

Service umur

Sadurunge-dodolan lan sawise-sales, specilists kita bakal nyedhiyani serivce profesional kanggo kabeh sing badhan.

Ing pabrik glepung gedhe, Unit Processing pangan, kimia Processing Unit lan malah ing pawon lan industri catering, macem-macem jinis mesin sieving sing dibutuhaké - kasedhiya ing macem-macem ukuran, model lan designs sing saka semi-otomatis kanthi otomatis. Lagi gampang kanggo nggunakake lan teka karo sawetara fitur ditambahaké.

Apa Apa Sampeyan Deleng kanggo reresik Mesin saka EVERSUN?

A mesin sieving utamané dipigunakaké kanggo pamisahan bagean beda ukuran sing béda saka bagéan utama sing ing wêdakakêna, gandum utawa wangun liyane utawa kelas bahan adhedhasar gelar beda. Ing tembung prasaja, sembarang jenis dicampur wis sieved kemurnian utawa kanggo tingkatan kanggo mesthekake iku siap kanggo nggunakake. EVERSUN sieving mesin bisa bubuk irit Layar, granule, barang padhet akeh, Cairan lan liyane úa saka akeh industri. kayata, produksi pharmaceutical, salah siji conto wigati, nggunakake mesin sieving kanggo misahake partikel lan mesthekake kemurnian. Lan glepung tuladha umum liyane saka sieving.

EVERSUN Machinery duwe fitur iki:

  • saka 1 lay 5 lapisan kanggo pilihan kanggo ketemu karo kabutuhan beda
  • sawetara saka sudhut diameteripun saka 200mm kanggo 2000mm
  • Ukuran materi bisa dadi cilik minangka 0.028mm
  • Advanced lan gampang operate sieving mesin mbantu ing bejat lumps saka produk liwat sieving bolong.
  • throughputs luwih liwat sieving
  • Kurang reresik syarat amarga suda sieve blinding lan blockages

Yen sampeyan are looking for model paling anyar saka mesin sieving, sampeyan wis teka ing Panggonan tengen - EVERSUM Machinery, nggawe Panjenengan mesin sieving lan ngganti wong miturut sarat Panjenengan. We kudu model paling anyar saka sieving mesin sing gampang kanggo ngatur lan roto. Kita nawarake ing wangun selaras banget sing titik plus saka nggunakake wong mlaku.

We offer sawetara eksklusif saka mesin sing ing ngisor iki:

  • Vibro reresik Machine lan Vibro Sifter Machine
  • Ultrasonik reresik Machine lan Tumbler Screener
  • Industrial Machine reresik lan Lab Sieve Shaker
  • Air-mili Screening Machine lan Linear kedher Layar
  • Filter Liquid lan High Frequency Vibro Sifter
  • Gyratory kedher layar lan jinis beda

A user guide uga kasedhiya kanggo sampeyan karo saben mesin sing titik plus sing milih wong-wong mau.

Industry lan Aplikasi Where reresik Mesin Are dibutuhake

We have sawetara sing godhongé amba saka mesin sing dibutuhake umumé ing verticals industri beda lan dienggo ing macem-macem aplikasi kaya:

  • Food & wedang, Pharmaceutical lan Kimia Processing
  • Ceramics & Cement, Agriculture lan Minerals & serbuk Metal
  • Daur-ulang lan Paper & pulp

Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo model paling anyar saka sieving mesin lan njaluk wong hak doorstep.

Solutions Industry

null

Food&wedang

We offer kinerja dhuwur, pangan standar safety sieving, filtrasi lan misahake peralatan.

null

Pharmaceutical

standar GMP kudu ketemu dening mesin sieving kita lan pamisah kanggo industri pharmaceutical

null

Kimia

peralatan screening dhuwur-kinerja mrodhuksi misahake efisiensin saka wêdakakêna, partikel lan cairan

null

Ceramics&Cement

We ngerti syarat saben proses ing keramik lan cements. selaras solusi bakal kasedhiya.

null

Agriculture

Saka gandum kanggo teh kanggo rokok, kabeh kudu kita sieving lan filtrasi peralatan.

null

Mining & Minerals

screeners mine gedhe-ukuran kita nambah screening efficiency lan nambah bathi perusahaan

null

Recycling

Saka ulang plastik kanggo filtrasi toyo ingkang kabucal, peralatan nyumbang kanggo pangayoman lingkungan.

null

Ppaer&pulp

VSM Group menehi solusi misahake kualitas dhuwur sieving kanggo powderindustry Metal

klien Featured kita porsi