Powder reresik Machine

  • Diameter layar (mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-5
  • Power (KW): 0.25-3
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur : 316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • price (USD): 1000-7000
  • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Entuk kutipan!

Pambuka Product

Mesin tabung bubuk diproduksi kanggo ngatasi kabeh jinis bubuk lan glepung. Apa wae bahan sampeyan yaiku bubuk farmasi, bubuk panganan, wêdakakêna jus, aditif utawa bubuk liyane, Mesin tabung bubuk EVERSUN kanthi efisien bisa nampilake masalah manca, impurities Filter, lan bahan bahan kanggo mesthekake kualitas produk. Saben mesin bisa nggayuh enem tingkat peringkat kanthi luwih tliti.

(Saka 1 lapisan kanggo 5 lapisan kanggo dipilih)

 

Kanthi nyetel ujung ujung ndhuwur lan ngisor ing motor, pangguna bisa ngontrol jejak geter kanthi gampang ing permukaan sieve. Liwat cara sing, pangguna bisa ngontrol kacepetan liwat lan tingkat akurasi adhedhasar kebutuhan.

Kanthi macem-macem model mesin sieving bubuk, Klompok EVERSUN bisa nyukupi kabutuhan meh kabeh industri lan garis produksi. Salajengipun, kita uga bisa ngatur mesin lan solusi sieving kanggo macem-macem jinis bubuk lan glepung supaya bisa entuk panjaluk klien.

Nggolek mesin sieving bubuk kaya kebutuhan industri lan bubuk sieving kanggo njaluk najis lan bahan sing ora dikarepake.?

Eversun Machinery nawakake macem-macem mesin penapis bubuk - kasedhiya ing macem-macem model lan desain sing bisa dipikolehi miturut syarat sampeyan. Kita wis ngrancang model mesin maju sing cocog kanggo macem-macem aplikasi kaya bubuk, granules, Cairan, padhet bulk lan bahan liyane.

 

Layanan Unik kanggo Mesin Sakit Bubuk

1. Otomatis rinci kanggo ngerti siji solusi sieving sing paling apik.
2. Pangiriman Cepet (mung 2 ~ 3 minggu)
3. Multiple mriksa kualitas sadurunge kirim
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim mesin kanggo perusahaan klien kanggo menehi pitulung.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Proses Kerja Mesin Sie Powder sing Nggunakake Dheweke Gampang Digunakake

Kasedhiya wêdakakêna mesin sieving dirancang kanggo ngrampungake proses sieving kanggo kabeh jinis bubuk lan glepung. Sampeyan bisa nggunakake umume ing bubuk farmasi, bubuk jus, aditif, bubuk panganan lan macem-macem jinis bubuk liyane. Minangka sumber sing cocog kanggo ngetrapake masalah manca kanthi sukses lan nyaring polusi utawa bahan grading kanggo njamin produk sing bermutu tinggi. Nerangake karo enem tingkat grading sing gampang proses sieving lan mesthekake yen sampeyan entuk formulir bubuk murni. Mesin kita gampang disesuaikan lan dilengkapi gampang kanggo nyetel sudut sing ana ing pucuk ndhuwur lan ngisor motor.

Ing cara iki, sampeyan bakal bisa ngontrol jejak getaran getar ing permukaan sieve kanthi cara sing gampang. Model mesin paling anyar dilengkapi fitur tambahan sing beda kaya ngontrol kecepatan throughput lan akurasi sing adhedhasar kebutuhan.

Napa Mesin Eversun Kanggo Entuk Mesin Sakit Bubuk?

Kita duwe macem-macem mesin sieving serbuk - kasedhiya karo pandhuan pangguna lan becik digunakake ing macem-macem vertikal industri kanggo proses sieving lan filter sing luwih apik..

  • Sampeyan uga nawakake solusi khusus kanggo saben industri khusus.
  • Kita duwe kolam renang kanggo mesin sing ngrancang lan nggawe mesin miturut kebutuhan sampeyan
  • We njamin kualitas apik lan njamin sampeyan bakal entuk sawise inspeksi kualitas pindho
  • Saben bagean mesin dipantau lan dipriksa kanthi tliti kanggo mesthekake sampeyan entuk mesin sing paling apik
  • Eversun Machinery nawakake layanan seumur hidup

Rega kita kompetitif lan gumantung saka jinis model sing sampeyan pilih. Saben model dites lan dicenthang supaya bisa mlaku kanthi lancar lan menehi solusi lengkap.

Sampeyan kudu ngliwati rincian, ngerti babagan model mesin, specifications technical sing, lan fitur lan pasang urutan sampeyan. Kita duwe profesional multi basa, sing njamin pangiriman ing wektu lan kanthi cara sing ora repot.

 

Hubungi Kita