Mesin campuran / Blender

  • Campuran laboratorium

    Volume:5~ 20 L utawa khusus

    Kapasitas Campuran: 1~ 10 L utawa khusus

    Wektu Campuran: Luwes

    Power: 0.25~ 0,5kw

    Bahan Konstruksi: 316L, SS304

    price: 500~ 2000USD

  • Campuran kerucut persegi

    Volume tong minyak campuran(L): 300 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 600 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 1.5 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • 3mesin d-bubuk-mixer

    3D Mesin Campuran Bubuk

    • Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 2000
    • Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda
    • Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700
    • Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17
    • Power(KW): 0.18 kanggo 15
    • Rega sawetara(USD): 2000 – 30000
  • placeholder

    2Mesin campuran mesin D

    Jinis Campuran: ayunan&rotasi
    Ange Kacepetan Spindle(r.p.m): 9 – 50 r.p.m

     

     

     

  • Adonan Screw Conical

    Volume:300~ 30000 L

    Kapasitas Campuran: 100~ 15000 L

    Wektu Campuran: 15~ 60 menit

    Power: 1.5~ 55kw

    Bahan Konstruksi: 316L, SS304, Baja Karbon

    price: 2000~ 10000USD

     

     

  • Campuran pita

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Mesin mixer jinis V

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Campuran Cone kaping pindho

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000