Mixers/Blenders machine

  • Campuran laboratorium

    Volume:5~20 L or customized

    Mixing Capacity: 1~10 L or customized

    Mixing Time: Adjustable

    Power: 0.25~0.5kw

    Construction Materials: 316L, SS304

    price: 500~2000USD

  • Campuran kerucut persegi

    Volume tong minyak campuran(L): 300 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 600 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 1.5 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • 3D Mesin Campuran Bubuk

    • Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 2000
    • Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda
    • Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700
    • Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17
    • Power(KW): 0.18 kanggo 15
    • Rega sawetara(USD): 2000 – 30000
  • placeholder

    2Mesin campuran mesin D

    Jinis Campuran: swing&rotation
    Ange of Spindle Speed(r.p.m): 9 – 50 r.p.m

     

     

     

  • Adonan Screw Conical

    Volume:300~30000 L

    Mixing Capacity: 100~15000 L

    Mixing Time: 15~60 minutes

    Power: 1.5~55kw

    Construction Materials: 316L, SS304, Carbon Steel

    price: 2000~10000USD

     

     

  • Campuran pita

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Mesin mixer jinis V

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Campuran Cone kaping pindho

    Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 0.09 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000