Pharmaceutical

Pharmaceutical

Dikarepake ketat industri pharmaceutical ndadekake desain perusahaan kita lan nggawe akeh model standar dhuwur mesin sieving lan saringan. 30 taun saka pengalaman produksi nglandepaken kinerja peralatan. Long-urip, gangguan-free, stainless, papan apa resik, etc…kabeh fitur iki angsal dening mesin kita.

You may find some applications of pharmacy materials below or you may contact our engineer to get one perfect sieving solution for your items.

Doctor holding medicine in his hand

aplikasi:

medicine powder

peralatan wis kuat kontrol liwat bledug ing screening saka serbuk. Eversun sieving equipment has a unique beam loop sealing device, lan motor adicara ing kabel tembaga kanggo nyegah bocor bledug.

dianjurake produk: Mesin saringan Vibro. Mesin ayakan ultrasonik. Air-flow sifter machine. Layar kedher Linear.

Granule medicine

The Eversun screening machine has one unique amplitude and frequency design method, supaya pil garing sing ora bejat, pil udan sing ora deformed, lan partikel sing luwih sak tenane kapisah.

dianjurake produk:Mesin saringan Vibro. Layar kedher Linear.

medicine liquid

Sembarang perusahaan pharmaceutical perlu apa filtrasi ketat lan dimurnèkaké nalika nggawe obat-obatan Cairan. Supaya supaya impurities lan polusi, cuwèran amonia kudu saring sadurunge packaging kanggo mesthekake kualitas apik. Kita bisa nangani proses iki mlaku lan nyedhiyani solusi sampurna.

dianjurake produk:Mesin saringan Vibro. saringan Liquid.

h