Air-aliran Machine Sifter

Air-aliran Machine Sifter

  • jinis produk: otomatis
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • Power(KW): 2.2-3
  • struktur materil pilihan:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • Service:mesin selaras bisa kasedhiya
  • price(USD): 2500-7500
  • Lamaran: wêdakakêna Kedokteran, tepung, úa cahya, lsp

  • Description
  • Entuk kutipan!

Pambuka Produksi

Desain unik mesin sifter aliran udara nggawe dhewe kanthi efisien misahake bahan sing apik banget, kayata wêdakakêna farmasi.

Mesin sifter aliran udara bentuke silinder lan dilebokake ing awak mesin, lan materi wis pipis airflow sawise ngliwati sistem meneng conveyor. bahan atomized lumebu kabel silinder, lan materi wis ngalami pasukan centrifugal lan pasukan propulsi siklon liwat agul-agul turbin angin nang silinder kabel, supaya materi sêmbar liwat sieve, lan material nggoleki kosong, bisa diperlokake saka materi nggoleki port discharge, lan bahan sing gedhe banget sing ora bisa ngliwati saringan dibuwang saka port liyane

fitur & kaluwihan

  • Kabèh mesin cilik ing ukuran, cahya ing bobot, stabil lan geter-free, ana gangguan, airtightness apik, ora bledug, efficiency dhuwur;
  • Ing struktur kulit punika novel, instalasi prasaja, lan kontrol trep;
  • Bisa digunakake ing siji utawa multi-mesin, terus operasi kanggo dangu, aman lan dipercaya;
  • layar sakabeheng dening siklon ing, kang bisa kanthi otomatis mbusak net;
  • Fungsi crushing wis Applied menyang materi agglomerated;
  • jinis anyar saka prewangan bundher njaba kanggo ngluwihi gesang layanan;
  • mesin bisa bakal dicocogaké karo sistem ngaturaken pneumatic lan langsung nyambung menyang udara kanggo nyimpen sumber;
  • Desain anyar, sistem pangayoman gas bakal bisa kanggo ngresiki online lan ngirim menyang ends saka peralatan, kang bisa èfèktif ngurangi suhu diprodhuksi sak operasi saka peralatan
  • Bisa dirancang khusus kanggo syarat khusus

Hubungi Kita