Food&wedang

Food&wedang

Punika wiyar dikenali sing saringan majeng, separators lan peralatan sieving duwe kemampuan kanggo ningkatake efisiensi ing, akurasi lan safety kanggo industri pangan lan wedang. Makane tim engineering kita ora kathah riset kanggo nyedhiyani solusi sieving paling cocok, kalebu sawetara akeh kedher separators, sifters Cairan lan sieving ultrasonik sistem cetha, kanggo kita klien saka industri.

Ngisor mung bagean saka bahan umum ditangani dening kita, sampeyan bisa mriksa duwe idea luwih apik kanggo apa mesin sing cocok kanggo sampeyan. You may also contact our engineers about customized sieving machines for any specific materials.

Aplications:

juicejuice

Proses nggawe woh lan sayur-sayuran jus iku kanggo milih woh-wohan lan sayuran cocok kanggo reresik minangka bahan mentahan, thenphysically break ing woh-wohan lan sayuran, pencet mau menyang jus. Sabanjure langkah apa sieving lan filtrasi kanggo entuk isi sing dibutuhake ing bagéyan woh, lan banjur nyetel lan nyampur. peralatan kita kaku screening ing saben proses kanggo mesthekake jumlah sing padha pulp saben botol jus.

dianjurake produk:Mesin saringan Vibro. saringan Liquid.

rempah-rempah

Rempah-rempah kalebu uyah, wêdakakêna chili, mrico, cukà, kari wêdakakêna lan ing. Screening saka rempah-rempah iku utamané kanggo tujuan njabut impurities lan tingkatan partikel adhedhasar ukuran. Kita bisa nyedhiyani solusi cocog.

dianjurake produk:Mesin saringan Vibro. Tumbler screener.

coffee beans

Reresik iku sawijining proses indispensable ing proses produksi kopi. Ana utamané rong jinis bahan warung, kacang warung lan warung wêdakakêna. Tujuan sieving iku utamané kanggo tingkatan partikel cocok sizeand njabut prakara manca utawa bahan kegedhen.

dianjurake produk: Mesin saringan Vibro. Mesin ayakan ultrasonik. Layar kedher Linear.

Lenga sayur-sayuran

Proses produksi lenga sayur-sayuran utamané kalebu telung langkah: frying, extraction lenga lan nyaring lenga. Ing tataran saka lenga sayur-sayuran nyaring, fungsi sawijining utamané nyaring lan ngresiki ing lenga ono racune, lan mulihaken utawa mbenakake kualitas lenga dhewe. Filter lenga bisa digunakake karo macem-macem mekso lenga kanggo njlentrehake, Nyaring lan mbusak impurities bahan kayata lenga kacang, kelapa sawit, minyak wijen lan lenga rapeseed. The Eversun filter is ideal for filtration processing in oil mills and individual oil workshop.

dianjurake produk:Mesin saringan Vibro. High frequency vibro sifter.

The milk powder has a blue spoon on it

We duwe keahlian saka screening susu bubuk kanggo luwih irit bahan lan mbusak prakara manca utawa partikel kegedhen.

dianjurake produk: Mesin saringan Vibro. Mesin ayakan ultrasonik. Tumbler screener.