High Frequency Vibro Sifter

High Frequency Vibro Sifter

  • lapisan:1-2
  • jinis produk: otomatis
  • Diameter layar(mm):330-1800
  • reresik tliti:≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • Power(KW):18-2.2
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • Lamaran:creamic, slurry, gandum, farmasi, wedang, chemcial, lsp.
  • price(USD):1500-6500

  • Description
  • video
  • Entuk kutipan!

Pambuka Produksi

Kanggo sieving efisien bahan slurry, sawise taun laku lan riset, Kelompok EVERSUN nggawe sifter vibro frekuensi dhuwur kanggo ngatasi masalah sajrone proses sieving. Supaya dhuwur kapasitas bisa dijamin nalika tliti sieving bisa njamin.

Sifter vibro frekuensi dhuwur ngrusak ketegangan permukaan bubur kanthi geter frekuensi dhuwur lan nambah osilasi bahan grained nggoleki ing permukaan ayak, accelerates gedhe-Kapadhetan (tartamtu gravitasi) bahan migunani lan misahake, lan nambah persentasi bahan-bahan alus sing kurang sithik kanggo ayak. Dadi, kapasitas bisa tambah banget.

fitur & kaluwihan

1.Desain sifter vibro unik minangka pilihan sing sampurna kanggo pemisahan bubur kapasitas tinggi.
2.Prasaja lan gampang kanggo nggunakake struktur, ukuran cilik, bobot cahya, instalasi lan gerakan trep, gampang pangopènan lan urip dawa layanan.
3.konsumsi energi kurang, efficiency dhuwur, dibandhingake karo model padha, konsumsi energi bisa suda dening setengah lan produksi bisa tikel.
4.akurasi screening dhuwur, screening ukuran partikel bisa tekan luwih saka 400 bolong, sawetara saka sudhut nggunakake, wêdakakêna sembarang, gandum, mucus bisa Applied.
5.amplitudo cilik, frekuensi dhuwur, bisa tekan 3000 / kula, efek screening saka nggoleki-grained, bahan dhuwur viskositas luwih ketok, efek luwih.
6.struktur layar unik, loading jaringan trep lan cepet, 3 kanggo 5 menit bisa diinstal.

Hubungi Kita