High Frequency Vibro Sifter

High Frequency Vibro Sifter

  • lapisan:1-2
  • jinis produk: otomatis
  • Diameter layar(mm):330-1800
  • reresik tliti:≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • Power(KW):18-2.2
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • aplikasi:creamic, slurry, gandum, farmasi, wedang, chemcial, etc.
  • price(USD):1500-6500

  • Description
  • video

Pambuka Produksi

Kanggo sieving efisien bahan slurry, sawise taun laku lan riset, EVERSUN group develop the high-frequency vibro sifter to solve the problems during sieving process. Supaya dhuwur kapasitas bisa dijamin nalika tliti sieving bisa njamin.

The high-frequency vibro sifter destroys the tension of the slurry surface by high-frequency vibration and increases the high-speed oscillation of the fine-grained material on the sieve surface, accelerates gedhe-Kapadhetan (tartamtu gravitasi) useful materials and separation, and increases the percentage of undersized fine materials touching the sieve. So that, kapasitas bisa tambah banget.

fitur & kaluwihan

1.Unique design of vibro sifter is one perfect choice for high capacity separation of slurry.
2.Prasaja lan gampang kanggo nggunakake struktur, ukuran cilik, bobot cahya, instalasi lan gerakan trep, gampang pangopènan lan urip dawa layanan.
3.konsumsi energi kurang, efficiency dhuwur, dibandhingake karo model padha, konsumsi energi bisa suda dening setengah lan produksi bisa tikel.
4.akurasi screening dhuwur, screening ukuran partikel bisa tekan luwih saka 400 bolong, sawetara saka sudhut nggunakake, wêdakakêna sembarang, gandum, mucus bisa Applied.
5.amplitudo cilik, frekuensi dhuwur, bisa tekan 3000 / kula, efek screening saka nggoleki-grained, bahan dhuwur viskositas luwih ketok, efek luwih.
6.struktur layar unik, loading jaringan trep lan cepet, 3 kanggo 5 menit bisa diinstal.