Recycling

Recycling

 

Eversun series vibro sifter machines are one ideal sieving solution for the recycling industry. Kanthi teknologi kita, industri lingkungan bisa nguripake èfèktif sampah menyang siji materi migunani. sampah Oil, pangan sampah, kaca tingal dibuwak, lsp, kabeh iki saiki bisa sieved utawa saring sistem kita dadi siji item terkenal maneh.

Kene bahan sampah khas sampeyan bisa nemokake, yen bahan sing ing wong, hubungi insinyur kanggo aplikasi liyane.

We continue to research the screening of plastic recycling to solve the screening problem for our customers and contribute to the world’s environmental protection.

dianjurake produk:Layar kedher Linear.

We have many years of experience in screening domestic waste. Please contact us and we know how to provide the right solution for you.

dianjurake produk:Layar kedher Linear.