Linear kedher Layar

  • lapisan: 1-5
  • jinis produk: otomatis
  • Jembar(mm): 500-2200
  • Length(mm): 2000-6000
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • Power(KW): 2*(0.4-3.7)
  • struktur materil:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • price(USD): 1800-20000
  • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Data Technical
  • video

Pambuka Product

The EVERSUN linear vibrating screener is composed of two vibration motors, kothak sieve, layar bolong, geter awak nyerep lan piranti geter pengurangan. The excellent horizontal motors are used as the power source to make the material be sifted on the screen while moving forward in a straight line. It can be equipped with single or multi-layer screens to achieve grading, aman kotor, aman wêdakakêna, pengawasan, ngumbah, dehidrasi lan tujuan liyane.

Asas Pakaryan

The material enters the feed port of the sieve machine uniformly from the feeder, lan saperangan produk tingkatan sing diprodhuksi liwat layar multi-lapisan. Different grading materials are respectively discharged from the respective outlets.

The EVERSUN linear vibrating screener is a double vibration motor drive. Sumbu motor loro duwe amba karep bab lumahing layar. Nalika motor loro kedher sing diselarasake lan reversely dilakokno, pasukan macem déning pamblokiran eccentric mbatalake saben liyane ing podo karo arah menyang poros motor, lan digabungake ing arah jejeg menyang sumbu motor. Ing gerakan tilak saka bahan ing layar gerakan parabolic ing baris sakcara nerusake. Ing pasukan gabungan saka pasukan penambah gairah lan materi poto-gravitasi, materi wis di buwang munggah lan mlumpat maju ing lumahing layar kanggo mindhah sacoro datar, mangkono nggayuh tujuan screening lan kelas bahan.

 

aplikasi Industries: powder, granules, Solids akeh, Liquid lan úa

(Bahan ngisor mung bagean dhaftar materi kita,kanggo dhaftar lengkap,please takon kita)

  • industri kimia: pigmen resin, medicine, pelumas, Paint, cat, kosmetik, etc.
  • industri pangan: gula, uyah, alkali, wêdakakêna ngicipi, pati, susu bubuk, wêdakakêna ragi, serbuk sari, tambahan pangan, susu kacang, jus, etc.
  • industri Metallurgy: wêdakakêna aluminium, wêdakakêna timbal, wêdakakêna tembaga, ore, wêdakakêna alloy ,wêdakakêna elektroda, dioxide manganese, wêdakakêna tembaga Manganese, materi Magnetik elektrik, wêdakakêna polishing, materi refractory, etc.
  • industri pertambangan: kaolin, alumina, karbon, wedhi quartz,titanium oxide, seng oxide, etc.
  • materi abrasive lan industri Keramik: bangunan wedhi, mika, alumina, abrasive,materi refractory, slurry, etc.
  • industri Teknik: wedhi casting, wêdakakêna Metallurgy, materi elektromagnetik lan bubuk logam, etc.
  • Paper-making industri: slurry ditutupi, Cairan exhaust, kertas nggawe reclamation Cairan banyu lan sampah, etc.
  • perawatan polusi: lenga sampah, banyu sampah,aditif, aktif karbon,etc.

 

Fitur lan Kaluwihan

  • Gampang kanggo layar repace lan bagean
    Nggunakake desain struktur kisi khusus, ing layar lan bagean bisa gampang diowahi lan ngencengi.
  • Dhuwur kapasitas lan papan apa Friendly
    Kanthi structuer banget saka mesin lan motor, output banget dhuwur lan gangguan apa kurang.
  • tliti sieving dhuwur
    materi wis stroke dawa ing lumahing layar, tliti screening dhuwur lan kapasitas Processing gedhe.
  • proses screening dipindhahaké
    Sanalika screening, materi sing wis diangkut liwat long jarak.
  • Cocog kanggo ukuran screening beda
    Ngganti let layar lan karep miturut ukuran materi, permeabilitas kemungkinan lan produktivitas
  • struktur mesin Flexible
    manéka lan struktur beda bisa dirancang miturut produksi.
  • Good sealing lan tithik spillage bledug
    struktur sing sacara sakabèhané diubengi, discharge timbal otomatis kanggo saklawasé nul tingkat spillage bledug.
  • biaya kurang pangopènan lan wektu dawa layanan
    Kabeh bagean saka awak layar sing gandheng mlaku karo piring baja banget,lan rigidity sakabèhé apik, firm and reliable for very long time.

 

Service Unik Kita

For all our ultrasonic sieving machine, pabrik kita bakal nyedhiyani:
1. Rincian wis sale sieving saran.
2. layanan pangaturan.
3. technical support Online.
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim engineeres kanggo klien’ perusahaan kanggo pitulungan.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Please kindly contact us for detailed specification.