Produk

Peralatan Sieving Khusus kanggo Kabeh Industri

Ora preduli bahane bubuk, granules, Cairan, padatan akeh utawa bahan liyane, Mesin EVERSUN bisa ngasilake lan ngatur jinis saringan getar, sifters vibro lan pemisah getaran ultrasonik kanggo nyadari panjaluk ayakan lan nilai sampeyan.

Hubungi ahli kanggo golek mesin sing cocog lan entuk solusi sieving terintegrasi.

  • Pabrik Kelas Udara

    Output(kg / h): 30~ 1000kg

    RPM: 2800~ 6000

    Ukuran Material Input: ≤15mm

    Ukuran Bahan Output: 80~ 400mesh

    Power:12~ 84kw

    price:2000~ 25000USD

  • Pengunduh Tas Akeh

    • Ngundhuh Kapasitas: 0.3~ 2 ton sak tas
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur: Baja karbon, 304 stainless steel
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • Campuran laboratorium

    Volume:5~ 20 L utawa khusus

    Kapasitas Campuran: 1~ 10 L utawa khusus

    Wektu Campuran: Luwes

    Power: 0.25~ 0,5kw

    Bahan Konstruksi: 316L, SS304

    price: 500~ 2000USD

  • Conveyor vakum pneumatik

    Tekanan udara: 0.4~ 0.6MPA

    Aliran Udara: 180~ 720L per menit

    Materi: 316L, SS304

    kadohan ngaturaken: selaras

    Certification: EC, ISO, CGMP

    price: 900~ 4000USD

  • Mesin Grinder Bubuk

    Output(kg / h): 30~ 3000kg

    RPM: 1600~ 4500

    Ukuran Material Input: ≤20mm

    Ukuran Bahan Output: 60~ 120mesh

    Power:4~ 45kw

    price:2000~ 10000USD

  • Mesin Pulverizer

    Output(kg / h): 30~ 3000kg

    RPM: 1600~ 4500

    Ukuran Material Input: ≤20mm

    Ukuran Bahan Output: 60~ 120mesh

    Power:4~ 45kw

    price:2000~ 10000USD

  • Campuran kerucut persegi

    Volume tong minyak campuran(L): 300 kanggo 8000

    Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

    Bobot mesin(KGS): 600 kanggo 1700

    Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

    Power(KW): 1.5 kanggo 15

    Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Mesin Grinder Powder sing apik banget

    Output(kg / h): 30~ 1000kg

    RPM: 2800~ 6000

    Ukuran Material Input: ≤10mm

    Ukuran Bahan Output: 80~ 400mesh

    Power:12~ 84kw

    price:2000~ 30000USD

  • Vibro Sifter Machine

    • Diameter layar(mm): 330-1800
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • lapisan: 1-5
    • Power(KW): 0.25-3
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • price (USD): 1000-7000
    • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Ultrasonik reresik Machine

    • Diameter layar(mm): 330-1800
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • lapisan: 1-5
    • Power(KW): 0.25-3
    • Koleksi Product:otomatis
    • struktur materil pilihan:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • Service:mesin selaras bisa kasedhiya
    • price(USD): 2000-9000
    • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Tumbler Screening Machine

    • lapisan: 1-5
    • Diameter layar(mm): 600-2600
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • layanan Custmoized: Kabeh bagean bisa selaras
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon
    • price(USD): 4500-28000
    • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Linear kedher Layar

    • lapisan: 1-5
    • jinis produk: otomatis
    • Jembar(mm): 500-2200
    • Length(mm): 2000-6000
    • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
    • Power(KW): 2*(0.4-3.7)
    • struktur materil:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
    • price(USD): 1800-20000
    • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.