Vibro Sifter Machine

Vibro Sifter Machine

  • Diameter layar(mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-5
  • Power(KW): 0.25-3
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • price (USD): 1000-7000
  • aplikasi: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Data Technical
  • video

Pambuka Product

kanthi 30 taun saka pengalaman lan keahlian profesional, EVERSUN vibro sifter mesin wis proundly digawe kanggo nangani bahan nggoleki. Iku luwih irit bisa layar prakara manca, impurities Filter, lan bahan bahan kanggo mesthekake kualitas produk. Dibandhingake screeners kedher conventional, EVERSUN vibro mesin sifter luwih efisien lan luwih akurat. Saben mesin bisa entuk enem tingkat saka sieving karo liyane tliti.

EVERSUN vibro sifter mesin ngidini kedhaftar kanggo nyetel amba phase saka ends ndhuwur lan ngisor motor, kang bisa ngganti tilak geter saka materi ing lumahing layar. Liwat cara sing, ing kabeh lan akurasi bisa katahan menyang siji imbangan sampurna .

EVERSUN vibro sifter mesin kasedhiya ing macem-macem model sing cocog karo kabeh industri lan cocok kanggo kabeh garis produksi. grup EVERSUN uga bisa nyedhiyani mesin selaras lan solusi kanggo kabeh klien andhedasar sing.

selaras mesin sifter vibro kanggo industri beda

aplikasi Industries: powder, granules, Solids akeh, Liquid lan úa

(Bahan ngisor mung bagean dhaftar materi kita, kanggo dhaftar lengkap, please takon kita)

  • industri kimia: pigmen resin, medicine, pelumas, Paint, cat, kosmetik, etc.
  • industri pangan: gula, uyah, alkali, wêdakakêna ngicipi, pati, susu bubuk, wêdakakêna ragi, serbuk sari, tambahan pangan, susu kacang, jus, etc.
  • industri Metallurgy: wêdakakêna aluminium, wêdakakêna timbal, wêdakakêna tembaga, ore, wêdakakêna alloy ,wêdakakêna elektroda, dioxide manganese, wêdakakêna tembaga Manganese, materi Magnetik elektrik, wêdakakêna polishing, materi refractory, etc.
  • industri pertambangan: kaolin, alumina, karbon, wedhi quartz,titanium oxide, seng oxide, etc.
  • materi abrasive lan industri Keramik: bangunan wedhi, mika, alumina, abrasive,materi refractory, slurry, etc.
  • industri Teknik: wedhi casting, wêdakakêna Metallurgy, materi elektromagnetik lan bubuk logam, etc.
  • Paper-making industri: slurry ditutupi, Cairan exhaust, kertas nggawe reclamation Cairan banyu lan sampah, etc.
  • perawatan polusi: lenga sampah, banyu sampah,aditif, aktif karbon,etc.

fitur & Wuku

  • Service Customized & Kapasitas dhuwur
    Saben bagean siji saka mesin sieving kita bisa selaras kanggo éling dhuwur kapasitas kanggo industri sembarang
  • Wide Aplikasi
    seri kita EVERSUN sieving bisa digunakake kanggo wilayah pangan, wedang, Kimia, farmasi, tetanèn, Daur-ulang, metal, etc…
  • Range akeh Mesh ukuran
    ukuran bolong kita saka 500mesh(0.025mm) kanggo 2mesh(8mm) kanggo ketemu kabeh akurasi sieving klien 'saka partikel, wêdakakêna, slurry, etc…
  • Auto Sieve Clear System & Saving biaya
    Desain sistem cetha otomatis sieve ngidini mesin kita bisa dangu lan ngurangi biaya pangopènan.

Service Unik Kita Kanggo kabeh mesin sifter vibro kita, pabrik kita bakal nyedhiyani:

1. Rincian wis sale sieving saran.
2. layanan pangaturan.
3. technical support Online.
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim engineeres kanggo klien’ perusahaan kanggo pitulungan.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Vibro Sifter utawa Sifter Machine kanggo layar impurities lan Material Foreign saka Product Main

Nggolek model paling anyar saka dhuwur-bahan lan awet Vibro Sifter utawa kudu sawetara anyar mesin Sifter sing bisa gampang nangani bahan nggoleki utawa misahake saka partikel utama utawa wangun bubuk?

Sampeyan bakal njaluk model paling anyar saka mesin sifter - ana kanthi jeneng Eversun Vibro Sifter Mesin . We kudu mesin majeng sing gampang kanggo nggunakake lan bisa luwih irit layar bahan manca lan nyedhiyani sampeyan soko liyane kaya impurities Filter lan bahan bahan kanggo mesthekake kualitas produk. Padha sing paling penting, mesin kang luwih efisien lan luwih akurat sing cukup saged kanggo entuk enem tingkat saka sieving karo liyane tliti. Lagi umumé dibutuhaké kanggo industri pharmaceutical, pangan Processing, kimia lan beda verticals industri liyane.

Gampang kanggo Gunakake lan Advanced Sifter Mesin

Salah plus TCTerms nggunakake mesin kuwi sing bisa nyetel amba phase - utamané kanggo loro - ends ndhuwur lan ngisor motor. Nyetel phase mbantu ing owah-owahan ing tilak geter saka materi ing lumahing layar. Sampeyan bisa nyimpen akurasi ing imbangan sampurna. Gumantung ing requirement, sampeyan bisa milih model tengen mesin. Kita uga kurban mesin sampeyan selaras - sing dirancang khusus minangka saben requirement lan jinis industri sing pengin ngawula ing cara sing luwih apik.

Pilih Range Exclusive saka Vibro Sifter

Gumantung ing pilihan lan requirement lan ngetik industri, sing perlu kanggo sieving solusi, sampeyan bisa milih sawetara tengen Vibro Sifter utawa sifter mesin sing gampang kasedhiya lan dikirim langsung menyang doorstep minangka saben requirement. Eversun Machinery wis aturan sing sawetara sing godhongé amba saka dhuwur-bahan lan awet mesin sing ana karo user guide lan support pangopènan. We njamin mesin sifter Panjenengan milih bakal dikirim ing wektu lan ing cara aman hak doorstep.

Vibro sifter lan sifter mesin ana dening kita liya ana lan teka karo sawetara fitur ditambahaké. specifications Technical lan rincian fitur uga kasedhiya kanggo sampeyan. We kudu tim profesional basa, sing njamin khusus reresik, pas wektune layang saka mesin lan gampang kanggo nggunakake guide.

dadi, apa sing looking for, aran gratis kanggo kontak kanggo sawetara paling anyar saka vibro sifter utawa mesin sifter.

Vibro Machine Model SifterlapisanPower
(kw)
Diameter sieve Efektif
(mm)
Cakramanggilingan mesin
(mm)
LengthJembarDhuwur
YZS 400-1S10.18350580580560
YZS 400-2S20.18350580580670
YZS 400-3S30.18350580580780
YZS 600-1S10.25560800800750
YZS 600-2S20.25560800800890
YZS 600-3S30.255608008001030
YZS 800-1S10.55760900900750
YZS 800-2S20.55760900900890
YZS 800-3S30.557609009001030
YZS 1000-1S10.7593011601160810
YZS 1000-2S20.7593011601160950
YZS 1000-3S30.75930116011601090
YZS 1200-1S11.1113013601360885
YZS 1200-2S21.11130136013601050
YZS 1200-3S31.11130136013601275
YZS 1500-1S11.5143018501850990
YZS 1500-2S21.51430185018501185
YZS 1500-3S31.51430185018501380
YZS 1800-1S12.21760220022001050
YZS 1800-2S22.21760220022001250
YZS 1800-3S32.21760220022001450