Liquid Filter

  • Diameter layar(mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-2
  • Power(KW): 0.18-2.2
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • price(USD): 1500-6500
  • Lamaran:Liquid, adi, Water, lsp

  • Description
  • video
  • Entuk kutipan!

Produciotn Pambuka

The EVERSUN 450 type liquid filter is one smart vibration screening filter designed for liquids cleaning process. With EVERSUN special technical design, our liquid filter can efficiently remove the contamination and oversized particles from the liquids. Iku pinter, hotspot, lan digawe dening kualitas dhuwur 304 stainless steel mujudaken tujuan filtrasi karo kapasitas dhuwur kanggo industri kaya susu, coklat Cairan, lukisan, lsp.

Fitur lan kaluwihan

1.Dhuwur kapasitas lan karya otomatis

EVERSUN technical design of machines makes sure automatic and efficient filtration process for long time without stoppages. Ing prakara manca bakal kosong, bisa diperlokake kanthi otomatis.

2.Nambah kualitas cairan

EVERSUN liquid filter can help our clients improve the grade of their liquid materials and make sure liquids free from any foreign matters.

3.aplikasi Wide kanggo cairan

mesin bisa digunakake kanggo meh kabeh cairan, ora ketompo iku coklat Cairan, susu, susu soy, lenga, lukisan utawa materi Cairan liyane.

4.Biaya-saving lan urip dawa layanan

Mesin iki siji gadget pinter kanggo operasi gampang lan bisa digunakake kanggo papan winates. Awak digawe dening banget 304 stainless steel.

5.Gampang kanggo ngresiki lan njaga

EVERSUN liquid filter can be easily cleaned and mesh can be used for long time and easy to replace.

Hubungi Kita