Liquid Filter

  • Diameter layar(mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-2
  • Power(KW): 0.18-2.2
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • price(USD): 1500-6500
  • Lamaran:Liquid, adi, Water, lsp

  • Description
  • video
  • Entuk kutipan!

Produciotn Pambuka

EVERSUN 450 filter cair jinis minangka salah sawijining filter skrining geter cerdas sing dirancang kanggo proses reresik cairan. Kanthi desain teknis khusus EVERSUN, filter cair kanthi efisien bisa mbusak kontaminasi lan partikel gedhe banget saka cairan. Iku pinter, hotspot, lan digawe dening kualitas dhuwur 304 stainless steel mujudaken tujuan filtrasi karo kapasitas dhuwur kanggo industri kaya susu, coklat Cairan, lukisan, lsp.

Fitur lan kaluwihan

1.Dhuwur kapasitas lan karya otomatis

Desain mesin EVERSUN nggawe mesin filtrasi kanthi otomatis lan efisien kanggo wektu sing suwe tanpa mandheg. Ing prakara manca bakal kosong, bisa diperlokake kanthi otomatis.

2.Nambah kualitas cairan

Filter cairan EVERSUN bisa ngrewangi para klien ningkatake bahan bahan cair lan priksa manawa cairan bebas saka prekara asing.

3.aplikasi Wide kanggo cairan

mesin bisa digunakake kanggo meh kabeh cairan, ora ketompo iku coklat Cairan, susu, susu soy, lenga, lukisan utawa materi Cairan liyane.

4.Biaya-saving lan urip dawa layanan

Mesin iki siji gadget pinter kanggo operasi gampang lan bisa digunakake kanggo papan winates. Awak digawe dening banget 304 stainless steel.

5.Gampang kanggo ngresiki lan njaga

Filter cairan EVERSUN bisa dibersihake kanthi gampang lan bolong bisa digunakake suwe lan gampang diganti.

Hubungi Kita