Vacuum conveyor

Vacuum conveyor

  • Diameter saka bahan(ing): 0.5-7500
  • ngaturaken Kapasitas: nganti 10t / saben jam
  • kadohan ngaturaken: nganti 50m
  • Power(KW): 1.5-11
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • aplikasi: powder, granules, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Data Technical
  • Entuk kutipan!

Apa sing Konsultor Vakum?

Penghantar vakum EVERSUN minangka jinis peralatan panyebaran vakum canggih. Iki digunakake ing panganan, farmasi, kimia lan industri liyane kanggo nyampurnakake bubuk, granules, barang padhet akeh, pelet, tablet lan liyane. Kanggo transmisi bahan rapuh, feeder vakum kanthi efektif bisa mesthekake yen bahan kasebut ora bakal rusak. Ing wektu sing padha, kanggo kabeh bahan, feeder vakum mesthekake yen ora ana bocor bahan sing bakal ana sajrone transportasi lan nggawe ruang kerja sing ramah.

Penghantar vakum EVERSUN minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem perusahaan kanggo nggayuh standar GMP. Produk bisa ngatasi bahan sithik 0.5 mikron, output bisa nganti 10 ton saben jam, lan jarak panyambungan bisa nganti 50 meter. Struktur produk sing ramah ndadekake produk bisa digunakake kanggo macem-macem jinis peralatan, kayata mesin kemasan, Mesin injeksi, shredder, etc.

Kinerja conveyor vakum EVERSUN sing dipercaya bakal bisa njamin keamanan lan efisiensi kabeh bahan ing proses conveying. Saengga intensitas tenaga kerja bakal suda sacara dramatis. Efisiensi kerja lan kapasitas produksi bisa ditambah, Kangge siji lingkungan kerja sing apik lan aman bakal digawe

 

Struktur lan Prinsip Kerja Konser Vakum EVERSUN

Penghantar vakum EVERSUN utamane dumadi saka piranti kompresi udara, pipa sedhot baja, selang ngaturake, nyaring, piranti ndamu udara sing dikompres, piranti lawang pneumatik, hopper vakum lan piranti kontrol level otomatis. Sajrone proses kerja, piranti komprèsi udhara bakal ngisi hawa ing hopper, banjur pipa sedot bakal nyedhot bahan menyang hopper vakum,sabanjure piranti jotosan udhara bakal mlaku lan nyemburake hawa sing dikompres kanggo nyurung bahan metu liwat lawang nguciwani. Kacepetan kabeh conveying bisa dikontrol kanthi gampang dening PCB.

Keuntungan saka Conferor Vakum EVERSUN

  • GMP Standar Kualifikasi
    Conveyor vakum kita 100% ketemu standar GMP lan bisa digunakake ing industri sing gegandhengan, kaya panganan, farmasi, etc.
  • Efisiensi sing dhuwur lan aman
    Bahan kasebut bakal disampaikan kanthi ati-ati kanggo nyegah karusakan utawa abrasions.
  • Instalasi sing gampang lan operasi sing gampang
    Desain rekayasa modular nggawe penghantar vakum kita gampang dipasang utawa dilengkapi karo mesin liyane. Malah siji karya sing berpengalaman bisa entuk katrampilan kontrol kanthi cepet.
  • Ruang kerja sing bebas lebu
    Proses panyambungan kabeh wis dijamin kanggo mesthekake yen ora ana bocor bahan.
  • Konsumsi energi sing kurang lan irit biaya
    Conveyor vakum nggunakake teknologi hemat energi kanggo minimalake biaya produksi tanduran.

 

Aplikasi saka conveyor feeder vakum

Kanthi taun pengalaman, Conveyor vakum EVERSUN wis akeh digunakake ing tanduran standar GMP kanggo nangani bubuk, granule, barang padhet akeh, pelet, tablet lan sapanunggalane. Nyedhiyakake sistem conveying sing paling cocog kanggo saben klien, kita bakal komunikasi karo klien kanthi cekap sadurunge nyedhiyakake peralatan alat. Banjur adhedhasar kahanan realistis, insinyur trampil kita bakal menehi desain saka conveyor vakum kanggo klien’ konfirmasi. Kanggo kabeh kita conveyor vakum, saben bagean bakal diteliti kanthi ati-ati dening QC kita sajrone produksi. Sawise ngrampungake barang, siji inspeksi video bakal ditrapake kanggo klien kita. Lan sadurunge kiriman pungkasan, insinyur kita bakal mriksa kaping pindho maneh kanggo mesthekake 100% kahanan mesin sing apik.

 

Electric vacuum conveyor modelpowder(kw)Overall size(mm)
EVC-250-11.5Φ220*820
EVC-350-22.2Φ220*820
EVC-350-33Φ290*950
EVC-450-45.5Φ420*1250
EVC-450-65.5Φ420*1350
EVC-450-77.5Φ420*1450
EVC-650-77.5Φ600*1650
Machine can be customized based on your need.
About the capacity: The capacity is related to the conveying distance and the characteristics of the material. The longer the conveying distance, the lower the conveying capacity.

Hubungi Kita