Pengunduh Tas Akeh

  • Ngundhuh Kapasitas: 0.3~ 2 ton sak tas
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur: Baja karbon, 304 stainless steel
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras

  • Description
  • Entuk kutipan!

Deskripsi produk saka akeh barang sing diundhuh

Unloader tas massal uga diarani minangka alat sing ngilangi tas akeh. Iki digunakake kanggo mbongkar lan mbuwang tas akeh kanggo bahan bubuk lan granular. Unloader tas akeh bisa dipérang dadi rong jinis, jinis terlampir lan jinis mbukak. Unloader tas akeh banget digunakake ing panganan, Kimia, farmasi, plastik, batere lithium, bahan anyar lan industri liyane. Iki efisiensin, peralatan unpacking tas sing aman lan bebas bledug.

Unloader tas massal Eversun nggunakake angkat listrik kanggo ngangkat tas akeh menyang inlet feed banjur pencet tas, banjur bukak cangkeme nggawa ton ton, lan dibantu dening piranti flap utawa piranti geter kanggo promosi bahan kasebut menyang hopper ing ngisor iki. Bisa disambungake karo macem-macem peralatan kayata silo, conveyor sekrup, pakan vakum, crusher lan peralatan liyane kanggo mbentuk lini produksi otomatis. Insinyur kita bisa menehi siji solusi integral miturut pelanggan’ syarat aplikasi.

Kauntungan produk saka mbongkar tas akeh

Unloader tas massal Eversun duwe struktur sing gampang lan gampang dioperasikake, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja kanthi efektif lan nambah efisiensi produksi. Piranti kasebut dilengkapi piranti flap tas, sing bisa ngremuk bahan aglomerasi kanggo mesthekake yen bahan kasebut bisa mlebu proses sabanjure saka tas. Piranti kasebut dilengkapi antarmuka ngilangi bledug, lan piranti ngilangi bledug bisa diinstal kanggo nggayuh lingkungan kerja tanpa lebu. Piranti kasebut bisa dilengkapi piranti ngawasi remot kanggo mujudake remot kontrol.

Insinyur kita bakal menehi solusi integral miturut aplikasi pelanggan. Umume, pelanggan mung kudu ngandhani ukuran paket lan pengin pengin jinis tertutup utawa jinis mbukak, banjur kita bisa milih model unloader tas massal sing cocog. Yen ana syarat khusus liyane, kayata watesan dhuwur, remot kontrol, nyambungake peralatan liyane, lsp. Insinyur kita bakal menehi rencana rinci lan nggawe gambar miturut panjaluk.

Hubungi Kita