Mesin Nyaring Getar Ultrasonik

Mesin Nyaring Getar Ultrasonik

  • Diameter layar(mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-5
  • Power(KW): 0.25-3
  • Koleksi Product:otomatis
  • struktur materil pilihan:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • Service:mesin selaras bisa kasedhiya
  • price(USD): 2000-9000
  • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.
  • Katrangan
  • Pitakon

Pambuka Product

Panganggone ultrasonik vibrating sieve utamané kanggo ngatasi bobot entheng, reuni gampang, Ana tunggu statis kanggo kemunduran materi screening sing angel. Ultrasonik vibrating sieve kanthi tliti dhuwur, jumlah Processing gedhe, struktur prasaja, konsumsi energi kurang, swara kurang, urip layanan dawa saka layar, kinerja panyegelan sing apik, ora kebanjiran bledug,ndandani trep, Bisa digunakake kanggo otomatisasi karya produksi baris perakitan. Ultrasonik vibrating sieve digunakake akeh kanggo industri kimia, Bahan bubuk garing, plastik, farmasi, pangan, bangunan,bahan, Metallurgy, kaca, pangan,pupuk kimia, abrasive, bahan bubuk garing ing industri keramik sieving. Dibandhingake karo layar geter Rotary, ultrasonik vibrating sieve dilengkapi generator ultrasonik, karo fungsi self-cleaning ,bolong ora gampang diblokir, iku ora perlu kanggo nambah bal mumbul lan piranti anti blockage liyane.

Ultrasonik vibrating sieve nggunakake vibrator ultrasonik kedher cerdas kanggo nyadari kombinasi organik layar ultrasonik lan geter, sing bisa ngatasi masalah sieving bubuk nggoleki amarga adsorpsi kuwat, aglomerasi gampang, listrik statis dhuwur, dhuwur tliti, Kapadhetan dhuwur, gravitasi spesifik cahya, Apa jinis mesin sieving digunakake kanggo sieving bubuk jeruk Apa jinis mesin sieving digunakake kanggo sieving bubuk jeruk. Tingkat passing layar saka layar kedher ultrasonik tambah dening 5-20 kaping, lan materi ora diblokir. Komposisi saka ultrasonik vibrating sieve: gendheng, ring balok cilik, jaringan ultrasonik, transduser ultrasonik, ayakan, pigura, ring balok amba, kothak ngisor, piring geter, nyopir motor, damping spring, tabung ngisor, kothak kontrol ultrasonik lan bagean utama liyane. Utamané screening bahan bubuk garing saka 200 – 600 bolong. Grid ultrasonik yaiku sieve pembersih pulsa ultrasonik frekuensi dhuwur, kang ngganti piranti reresik otomatis prasaja saka Rotary geter sieve. Efisiensi screening dhuwur lan ora ngalangi bolong sieve, iku peralatan misahake luwih apik kanggo industri screening bubuk nggoleki.

EVERSUN ultrasonik vibrating sieve mesin kasusun saka sistem getaran ultrasonik lan mesin vibro sieving. Kanthi teknologi unik, sistem ultrasonik EVERSUN bakal ngirim geter mikro frekuensi dhuwur menyang bolong. Plus vibro asli mesin, output sieving, kualitas lan kapasitas bisa dramatically tambah. Uga bolong bisa nindakake sampurna poto-cleaning kanggo ngurangi downtime kanggo klien kita.

EVERSUN ultrasonik vibrating sieve mesin ngganti karusakan sing disebabake dening cara screening conventional kanggo wêdakakêna, serbuk utamané Ultra-nggoleki lan bahan kenyal sanget, lan kabeh sieving sing tambah irit. Uga ing abrasion saka sieves bakal suda banget supaya biaya pangopènan lan downtime bakal murah. Ultrasonik vibrating sieve nawakake asil sieving sing luwih apik kanggo kabeh jinis bubuk utamane bubuk lengket lan angel nambah kualitas lan integritas produk.

Kanthi desain engineering majeng, sistem ultrasonik EVERSUN bisa dikombinasikake karo macem-macem mesin sieving, ora ketompo lagi anyar utawa wis diinstal. Grup EVERSUN bakal nyedhiyakake desain lan solusi sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan klien. EVERSUN ultrasonik vibrating sieve efektif kanggo nyegah clogging layar, ngrampungake masalah screening bahan kanthi adsorpsi kuwat, gampang kumpul maneh, listrik statis lan gravitasi spesifik cahya kayata bubuk logam. Ultrasonik vibrating sieve minangka pilihan utama kanggo ngolah bubuk sing apik,lan digabungake karo sistem ultrasonik,bisa efektif kanggo nyegah clogging bolong layar lan nambah kapasitas produk.

Ultrasonik vibrating sieve fitur lan Kaluwihan

  • Tambah serem saka kapasitas - volume Processing punika 2-10 kaping saka sing saka mesin screening biasa
  • Ultra tingkatan nggoleki kasedhiya - ukuran sieving bisa nganti 600mesh(0.023mm)
  • Efisien kanggo bahan hard-kanggo-layar - bahan kaya silikon karbida mikro-wêdakakêna, alloy hard mikro-wêdakakêna, warung wêdakakêna,etc bisa dilindungi irit
  • Ngurangi frekuensi saka reresik sieve - Blok kurang lan tingkat kabeh dhuwur saka sieve
  • biaya kurang pangopènan - nyuda tingkat karusakan saka sieve lan ora perlu kanggo ndandani lan ngganti bolong tansah
  • Wide aplikasi - meh kabeh jinis mesin sieving bisa nggunakake sistem iki

Service Unik Kita

Kanggo kabeh kita ultrasonik vibrating sieve mesin, pabrik kita bakal nyedhiyani:
1. Rincian wis sale sieving saran.
2. layanan pangaturan.
3. technical support Online.
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim engineeres kanggo klien’ perusahaan kanggo pitulungan.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Hubungi Kita