Tumbler Screening Machine

  • lapisan: 1-5
  • Diameter layar(mm): 600-2600
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • layanan Custmoized: Kabeh bagean bisa selaras
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon
  • price(USD): 4500-28000
  • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Data Technical
  • Entuk kutipan!

Mesin Screening Tumbler Mesin Eversun

Mesin Skrining Mesin Eversun Tumbler digunakake kanggo nyaring bahan akeh ing kabeh industri lan diklasifikasikake kanthi aman. Eversun Machines Tumbler Screeners saiki dadi prinsip simulasi paling efektif kanggo gerakan skrining buatan (akurasi skrining, efisiensi, lan urip layar yaiku 5-10 kaping saka layar geter konvensional), sing cocog karo kabeh bubuk lan partikel ultrafine, utamane cocog kanggo bahan sing angel. Prinsip desain tiruan saka Mesin skrining tumler yaiku mesin sieving kanthi efisiensi tinggi sing dirancang khusus kanggo nyukupi kebutuhan penyaringan kapasitas gedhe lan presisi tinggi.

Fungsi Mesin Screening Tumbler Mesin Eversun

1.Nganti 5 kaping output saben area unit; pamisah nganti 6 tingkat, efisiensi skrining nganti 90% -99%.

2.Nggunakake sistem piranti reresik layar kanthi efisiensi dhuwur kayata bal karet silikon lan ultrasonik, bolong layar ora bakal dibukak, lan efisiensi lan kapasitas skrining bakal ditambah kanthi efektif. Copot bledug sing disegel kanggo operasi sing aman

3.Nambahake piranti ngangkat pneumatik minangka piranti pangowahan layar cepet sing dirancang kanggo pangowahan ukuran partikel lan bahan kanthi asring. Bisa diganti kanthi cepet lan gampang tanpa butuh peralatan angkat liyane.

 

Aplikasi macem-macem Mesin Screening Tumbler Machines Eversun

Teknik skrining tumbler digunakake ing macem-macem industri. Contone, bisa digunakake kanggo mbusak Impurities ing proses panganan kanggo njamin kualitas lan keamanan produk. Kanggo industri kimia, padatan bisa dipisahake saka padatan utawa cairan. Kajaba iku, uga bisa digunakake ing obat lan daur ulang , Mining, plastik, lemah, lsp. kanggo ngelasake cahya, abot, cilik, garing, bledug, bahan udan lan lengket kanthi macem-macem ukuran partikel.

Mesin skrining Tumbler Mesin Eversun bisa ngatur produk miturut industri lan ciri khas materi kanggo nyukupi kebutuhan skrining pelanggan sing beda-beda. Yen sampeyan duwe pitakon, tulung KONTAK US

 

modellapisanPower
(kw)
Diameter sieve Efektif
(mm)
Area Ayak
(m2)
RPMAyak
Kecenderungan
YBS-6001~ 50.256000.21120~ 3600~ 10 drajad
YBS-10001~ 51.510000.66120~ 3600~ 10 drajad
YBS-12001~ 52.212000.98120~ 3600~ 10 drajad
YBS-16001~ 5416001.81120~ 3600~ 10 drajad
YBS-20001~ 5420002.8120~ 3600~ 10 drajad
YBS-24001~ 45.524004.15120~ 3600~ 10 drajad
YBS-26001~ 45.526005.31120~ 3600~ 10 drajad
YBS-32001~ 41132007.5120~ 3600~ 10 drajad

Hubungi Kita