Industrial reresik Machine

  • Diameter layar(mm): 520-1390
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1
  • Power(KW): 0.12-0.55
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • Applicationgandum, farmasi, wedang, chemcial, etc.
  • price(USD): 1500-8000
  • Application: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Katrangan
  • Data Technical
  • video
  • Entuk kutipan!

Pambuka Product

Industrial reresik Machine, widely know as “safety officer”, bisa digunakake ing sistem dipakani ing mburi ngarep baris produksi warung wêdakakêna, rempah-rempah, panganan cilik, omben ngalangi, etc. It can do the check screen or safety screen and efficiently separate foreign materials and over-size particles in raw materials (glepung, warung wêdakakêna, susu bubuk, aditif, etc.).

It is connected in the production system and does automatic separation much more rapidly than other kinds of sieving machines.

The industrial sieving machine uses the high-frequency vibration motor as the excitation source. After the material enters the sieving machine, iku wis ngalami telung dimensi gerakan Rotary ing lumahing layar dening pasukan sumber geter. The powder and the agglomerate are fully dispersed and separated rapidly, while qualified materials go into the lower chamber with foreign matters and over-size particles being discharged to the slag discharge port.

 

fitur & kaluwihan

1.Nambah kemurnian bahan
prakara manca lan bahan kegedhen bakal dibusak saka bahan
2.kapasitas dhuwur banget
The mriksa screener bisa nindakake misahake luwih cepet saka screeners tradisional.
3.Njupuk wilayah cilik
Dibandhingake screeners tradisional, ing mriksa screener banget cilik lan gampang kanggo pas menyang papan winates.
4.bledug free
Struktur sacara sakabèhané ndadekake ora bocor bledug sak proses apa.
5.Ngurangi downtime produksi
mesin bisa gampang di resiki tanpa alat lan bolong bisa diganti ing sawetara menit
6.kurang gangguan
desain bass Ultra-sepi, swara apa mung 70dBA
7.biaya kurang pangopènan lan wektu dawa layanan
Karo Motors banget lan bagean, screener bisa bisa kanggo wektu sing dawa banget tanpa masalah.

 

aplikasi Industries: powder, granules, Solids akeh, Liquid lan úa

(Bahan ngisor mung bagean dhaftar materi kita,kanggo dhaftar lengkap,please takon kita)

  • industri kimia: pigmen resin, medicine, pelumas, Paint, cat, kosmetik, etc.
  • industri pangan: gula, uyah, alkali, wêdakakêna ngicipi, pati, susu bubuk, wêdakakêna ragi, serbuk sari, tambahan pangan, susu kacang, jus, etc.
  • industri Metallurgy: wêdakakêna aluminium, wêdakakêna timbal, wêdakakêna tembaga, ore, wêdakakêna alloy ,wêdakakêna elektroda, dioxide manganese, wêdakakêna tembaga Manganese, materi Magnetik elektrik, wêdakakêna polishing, materi refractory, etc.
  • industri pertambangan: kaolin, alumina, karbon, wedhi quartz,titanium oxide, seng oxide, etc.
  • materi abrasive lan industri Keramik: bangunan wedhi, mika, alumina, abrasive,materi refractory, slurry, etc.
  • industri Teknik: wedhi casting, wêdakakêna Metallurgy, materi elektromagnetik lan bubuk logam, etc.
  • Paper-making industri: slurry ditutupi, Cairan exhaust, kertas nggawe reclamation Cairan banyu lan sampah, etc.
  • perawatan polusi: lenga sampah, banyu sampah,aditif, aktif karbon,etc.
modellapisanPower
(kw)
Diameter sieve Efektif
(mm)
Cakramanggilingan mesin
(mm)
LengthJembarDhuwur
ZPS-60010.18520740600500
ZPS-80010.257201010800600
ZPS-100010.558901200970640
ZPS-120010.75109014301170790
ZPS-150011.5139017801470760

Hubungi Kita