Pabrik Kelas Udara

Output(kg / h): 30~ 1000kg

RPM: 2800~ 6000

Ukuran Material Input: ≤15mm

Ukuran Bahan Output: 80~ 400mesh

Power:12~ 84kw

price:2000~ 25000USD

  • Description
  • Data Technical
  • Entuk kutipan!

Apa Mill Classifier Mill?

Pabrik klasifikasi udara minangka peralatan panggilingan generasi anyar, sing nggabungake fungsi panggilingan lan klasifikasi. Dirancang kanthi struktur kompak lan cukup lan digunakake ing macem-macem industri kedokteran, tetanèn, pangan, industri kimia, paduan, Metallurgy, geologi, riset ilmiah., lsp. Miturut kabutuhan pelanggan, macem-macem bahan bisa digiling kanthi presisi tinggi kanggo entuk bubuk ultra-apik.

Kanthi pengalaman puluhan taun ing panggilingan macem-macem bahan, kayata hippocampus, dodder, ganoderma lucidum, licorice, mutiara lan liya-liyane. Pabrik klasifikasi udara kita wis diakoni para pelanggan. Bahan kasebut bisa digiling nganti 7 ~ 150μm miturut kabutuhane pelanggan.

 

Keuntungan Pabrik Pengelas Udara

Teknologi produksi profesional Mesin Eversun lan R&Tingkat D ngaktifake pabrik klasifikasi udara duwe ciri ing ngisor iki:

  1. Ukuran cilik lan entheng, sing bisa ngirit ruangan
  2. Ora ana bledug, resik lan higienis, gawe papan kerja sing resik
  3. Operasi sederhana, buruh bisa mbukak mesin kanthi gampang
  4. Efisiensi lan akurasi tinggi, mecah efisiensi tinggi, kehalusan bisa diatur miturut kabutuhane
  5. Ngirit daya lan pangopènan sithik kanggo mbantu pangguna ngirit biaya

Cara Pilih siji Pabrik Pengelas Udara sing Cocog

Mesin Eversun ora mung duwe teknologi produksi profesional, nanging uga nyedhiyakake layanan pribadi. Para insinyur bakal menehi saran lan ngrancang model sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan liyane. Sampeyan mung kudu ngubungi lan menehi jeneng material, target fineness, lan kapasitas, insinyur kita bakal menehi solusi sing cocog.

modelECW-15ECW-20ECW-30ECW-60
Kapasitas (kg / h)30-20050-30080-500150-1000
Ukuran pakan(mm)≤10≤12≤15≤15
Bolong80-40080-40080-40080-400
Power(kw)12.517.54684
RPM6000480038002800
Ukuran (mm)4200*1200*27004700*1250*29006640*1300*39607500*2300*4530
Bobot (kg)980130012003200

Hubungi Kita