Mesin Pulverizer

Output(kg / h): 30~ 3000kg

RPM: 1600~ 4500

Ukuran Material Input: ≤20mm

Ukuran Bahan Output: 60~ 120mesh

Power:4~ 45kw

price:2000~ 10000USD

  • Description
  • Data Technical
  • Entuk kutipan!

Apa Mesin Pulverizer??

Mesin Eversun pulverizer minangka peralatan pulverisasi sing efisien. Nggunakake gerakan relatif cepet ing antarane piring gir sing bisa dipindhah, bahan kasebut remuk dening efek gabungan efek, gesekan, lan pengaruh antarane bahan kasebut.

Sawise pirang-pirang taun riset lan pangembangan dening Eversun, mesin pulverizer kita duwe struktur sing stabil lan kompak, operasi prasaja, lan efek remuk sing apik. Ing njero pulverizer dipoles kanthi tliti lan lumahing alus supaya ora ana akumulasi bahan sing kedadeyan. Lan produksi obat-obatan, panganan, lan bahan kimia bisa memenuhi standar.

Saiki, Mesin Eversun pulverizer akeh digunakake ing industri pertanian, tambang, lan digunakake kanggo ngrusak macem-macem bahan garing lan rapuh kayata tanduran, obat-obatan, lemah, gandum, wedhi, lsp. Iki ora cocog kanggo bahan kanthi viskositas lan serat dawa.

Layanan Unik kanggo Mesin Pulverizer

Kanthi teknologi produksi profesional lan pengalaman, Tim teknis Eversun bakal nyedhiyakake solusi produk profesional kanggo saben pelanggan. Hubungi kita lan critakake jeneng kasebut, output, lan tujuan materi sing kudu sampeyan remuk. Kita bakal ngrancang model khusus pulverizer sing dipilih.

modelEWF-20EWF-30EWF-40EWF-60EWF-800EWF-100
Output(kg / h)30-20050-300100-600200-1200400-2000600-3000
RPM450038003600260020001600
Ukuran bahan input(mm)<= 20<= 20<= 20<= 20<= 20<= 20
Ukuran bahan output(bolong)60-12060-12060-12060-12060-12060-120
Power(kw)45.57.518.53745
Ukuran(mm)600*600*1200650*650*1350750*750*14001000*800*16001200*1000*18001500*1300*1950

Hubungi Kita