Lab Sieve Shaker

  • lapisan: 1-8
  • jinis produk: otomatis
  • Diameter layar(mm): 200,300
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • Power(KW): 0.125
  • pilihan materi struktur: 316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan:Kabeh bagean bisa selaras
  • Lamaran:gandum, farmasi, wedang, chemcial, lsp.
  • price(USD): 700-1000

  • Description
  • Entuk kutipan!

Pambuka Produksi

Lab Sieve Shaker is also called automatic sieve shaker and inspection sieve. Iku dhuwur-tech wêdakakêna nggoleki peralatan tingkatan cocok dienggo ing laboratorium. Iku solusi efektif kanggo clogging bolong ing laboratorium saiki kanggo mikro-bubuk sampling. Sampeyan bisa digunakake digunakake ing laboratorium saka pharmaceutical, Metallurgy, Kimia, Processing Mineral, pangan lan industri. Lab sieve shaker has the characteristics of high screening capacity, great filtration precision, lan ora bolong plugging. It truly solves the problems of plugging mesh casued by agglomeration, listrik statis lan adsorption kuwat, kang temonan teknologi utama ing industri screening.

The lab sieve shaker model is divided into SYS-200 type and SYS-300 type according to the sieve diameter. Iku dibangun karo kontrol panel saka wiwitan ngalih lan wektu, kang gampang operate lan trep kanggo nggunakake. The standard sieve shaker models have corresponding fixtures. Sampeyan bisa diinstal karo 1 kanggo 8 lapisan saka sieves, lan kaping conto bisa decomposed kanggo bahan dites. Kanthi kontrol sirkuit terpadu, amplitudo, frekuensi lan mode geter bisa diatur. kurang gangguan, light weight and high precision make our lab sieve shaker suitable for inspection and analysis of particle, wêdakakêna, slurry lan ing.

 

fitur & kaluwihan

1. Prasaja Operation - kontrol panel karo wiwitan ngalih, poto kanggo gampang ngatur proses sieving
2. Nganti 9 gelar - 1 kanggo 8 lapisan bisa diinstal adhedhasar test perlu kanggo layar 2 kanggo 9 bahan gelar.
3. Wide Dianggo - Bisa digunakake kanggo analisis lan pengawasan saka wêdakakêna, partikel, slurry, bahan meh kabeh nggoleki.
4. Friendly Gunakake - gangguan Low lan bobot cahya, operasi platform, ora perlu kanggo ndandani.
5. Luwes - Iku bisa nyetel frekuensi, mode lan amplitudo geter ing sembarang wektu kanggo tujuan test beda.

Hubungi Kita