vibratory pamisah

  • Diameter layar (mm): 330-1800
  • reresik tliti: ≤500 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-5
  • Power (KW): 0.25-3
  • jinis produk: otomatis
  • pilihan materi struktur : 316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • price (USD): 1000-7000
  • Lamaran: powder, granules, Liquid, Solids akeh lan úa.

  • Description
  • Entuk kutipan!

Pambuka Product

Pemisah getaran Eversun minangka salah sawijining peralatan penyaring sing efisien banget. Bisa gawe ayak, nyaring lan menehi nilai kanggo kabeh jinis bahan sing apik. Kanthi tingkat asil lan akurasi sing dhuwur, pemisahan getaran kita kanthi efektif bisa nggayuh target ayakan lan biji.

(Pemisah getaran SS304)

 

Pemisah getaran EVERSUN ngidini pangguna nyetel sudut fase pucuk ndhuwur lan ngisor ing motor, kang bisa ngganti tilak geter saka materi ing lumahing layar. Liwat cara sing, ing kabeh lan akurasi bisa katahan menyang siji imbangan sampurna.

Kanggo industri panganan apa wae, farmasi, aditif, nutupi, utawa industri liyane, EVERSUN GROUP bisa nyedhiyakake macem-macem model pemisah getaran kanggo ketemu klien’ kabutuhane. Uga, EVERSUN GROUP bisa ngatur pamisah getaran kanggo sawetara panjaluk pemisahan khusus.

Dadi mesin tipe gyratory bunder sing paling penting lan maju utawa pamisah, pemisah getaran minangka mesin pamroses saringan lan pamisahan sing paling penting sing dibutuhake ing vertikal industri sing beda lan digunakake ing macem-macem aplikasi. Iki adhedhasar tumindak saringan gyratory sing digunakake kanggo ngresiki area skrining lan nyengkuyung tingkat output sing luwih dhuwur. Wilayah sing paling umum nggunakake siji mesin canggih kasebut yaiku bubuk, granules, Cairan, padatan akeh lan bahan liyane sing butuh akurasi lan kemurnian luwih akeh kanggo ngembangake lan ngasilake sing maju.

 

Layanan Unik kanggo Separator Vibratory

Kanggo kabeh pamisah getaran kita, pabrik kita bakal nyedhiyani:
1. Saran rinci babagan sieving pra-sale.
2. Mesin khusus kanggo industri sampeyan.
3. technical support Online.
4. pengawasan Video mesin sadurunge pangiriman
5. instalasi Video of machine
6. layanan sale Reliable sawise.
7. 18 sasi njamin kualitas lan wektu urip pitulungan technical.
8. Kita bisa ngirim mesin kanggo perusahaan klien kanggo menehi pitulung.
9. Kabeh pitulungan needed saka klien.

Mesin Eversun Nawakake Range Pemisah Vibratory Anyar

Yen sampeyan nggoleki macem-macem pamisah getaran tingkat dhuwur lan awet, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener - Eversun Machinery. Kita duwe macem-macem mesin sing eksklusif lan gampang digunakake lan kasedhiya karo sawetara fitur lan mupangat sing ditambahake. Pilih pilihan sing tepat, bukak rincian lan pesen.

Kita duwe macem-macem peralatan efisien tinggi kanggo sieving sing gampang disesuaikan lan dirancang miturut kebutuhan sampeyan. Kita separator vibratory cocog kanggo macem-macem industri lan aplikasi; nalika dadi mesin sing penting banget kanggo macem-macem karya kayata grading, nyaring lan nyaring kanggo kabeh jinis bahan lan bentuk bubuk kanggo misahake najis lan partikel sing bisa nyebabake masalah.

Apa sing Nggawe Pamisah Vibratory Becik Dienggo?

Mesin kita gampang digunakake lan kasedhiya kanthi tingkat output lan akurasi sing bisa nggawe sampeyan keajaiban. Gampang dipasang lan migunani kanggo nggayuh target utama kanggo ngetung lan ngukur kanthi sukses tanpa mbutuhake wektu luwih akeh. Pemisah kita dirancang khusus kanggo ngidini pangguna - nyetel sudut fase - umume ujung ngisor lan ujung ndhuwur ing motor. Penting ditindakake kanggo ngganti tilas geter materi ing permukaan layar. Iki minangka proses sing paling penting sing kudu dipikirake - umume kanggo njaga keseimbangan hasil lan akurasi sing sampurna.

Ana macem-macem jinis model sing kasedhiya ing kene sing cocog digunakake lan kasedhiya karo sawetara fitur tambahan Sawetara industri paling penting sing butuh pamisah getaran kaya panganan, aditif, nutupi, apotek lan industri liyane. Kita uga nawakake pemisah getaran khusus kanthi tarif kompetitif sing bisa dipikolehi miturut pilihan lan sarat sampeyan. Priksa rincian kasebut lan golek model paling apik sing dikirim menyang alamat kanthi tepat wektu.

Hubungi Kita