Z jinis ember elevator

Z jinis ember elevator

ember Volume: 1.8L ~ 6.5L
materi ember: ABS, PP, SUS304
Papan mlebu lan stopkontak:Tunggal utawa pirang-pirang
Bahan awak: Baja karbon utawa SUS304
Kapasitas ngirim: 4~ 12m3 / h
Tegangan: 220V / 380V / 415V / 440V utawa Selaras

  • Description
  • Entuk kutipan!

Apa Elevator Ember Tipe Z?

Z jinis ember elevator minangka salah sawijining jinis elevator ember klasik. Minangka salah sawijining peralatan sing ngirimake trep, mesin kanthi efisien bisa mindhah bahan saka posisi sedheng menyang posisi dhuwur. Adhedhasar kahanan panggunaan, Lift ember jinis Z bisa disesuaikan kanthi dawa sing beda, beda dhuwur, inlet siji utawa pirang-pirang lan siji utawa sawetara outlet. Struktur sing stabil, biaya pangopènan sing murah lan operasi sing gampang digunakake ing industri pertanian lan kimia.

 

(Lift ember khusus kanggo macem-macem industri)

Kauntungan saka elevator ember

1.Struktur fleksibel kanggo kahanan panggunaan sing beda
Mesin kasebut bisa digawe kanthi jinis Z, Jinis C, inlet siji utawa pirang-pirang, outlet tunggal utawa kaping kanggo nyadari macem-macem tujuan ngirim.
2.Bahan PP bahan panganan opsional utawa SUS304 kanggo ember
Ember ngemot bisa digawe kanthi bahan PP bahan panganan utawa SUS304 kanggo nglindhungi bahan sing diwenehake.
3.Operasi sederhana lan ora ana swara
Operasi kasebut gampang banget lan ramah kanggo pangguna, lan swara bisa digunakake sithik banget.
4.Struktur kompak lan biaya perawatan sing murah
Kanthi struktur sing stabil lan kompak, biaya pangopènan kanggo lift ember murah banget lan umure bisa dawa banget.

Cara milih elevator ember jinis Z sing pas?

Kanggo milih siji elevator ember nengen, sampeyan kudu nyedhiyani informasi babagan dawa sing diwenehake, ngirimake dhuwur, bahan penanganan, ngirimake kapasitas lan info liyane sing dibutuhake sing sampeyan pengin ngerti. Para insinyur mesin Eversun bakal nemokake desain sing paling apik kanggo lift ember tipe Z kanggo nyadari tujuan panggunaan sampeyan.

Hubungi Kita