Screener Rotex

  • Jembar(mm): 1200-2000
  • Length(mm): 2400-4000
  • reresik tliti: ≤350 bolong utawa ≥0.028mm
  • lapisan: 1-3
  • Power(KW): 5.5-7.5
  • jinis produk: otomatis,
  • pilihan materi struktur: 316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
  • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • price(USD): 8000-30000

  • Description
  • Data Technical
  • video
  • Entuk kutipan!

Pambuka Produksi

Screening Rotex minangka salah sawijining mesin sieving output kanthi presisi tinggi. Kanthi area skrining amba lan sieving telung langkah sing unik, iki minangka salah sawijining mesin sieving ide kanggo nyaring bahan granular ing produksi massal industri. Bunder, ngudani, flake, kolom, rapuh, bahan kanthi bentuk sing ora teratur bisa ditampilake kanthi presisi tinggi lan kapasitas proses gedhe.

Apa Sieving Tiga Langkah kanggo Screener Rotex?

Proses ayakan telung langkah kasusun saka telung gerakan ayakan sing beda, gerakan bunder, gerakan elips lan gerakan timbal balik.

Gerak bunder kedadeyan ing port panganan. Ing gerakan iki, bahan bakal cepet nyebar ing jembaré layar, saengga bahan kasebut bisa diwenehi skrining cukup lan maju.

Gerakan nomer loro yaiku gerakan elips. Nalika bahan kasebut pindhah menyang tengah, dheweke bakal duwe tumindak elips stroke dawa, sajrone proses iki, bahan kasebut bakal cukup stratified kanthi kacepetan dhuwur.

Ing posisi pungkasan, bahan kasebut bakal njupuk siji gerakan balesan kanggo mesthekake partikel ukuran cedhak bakal dipisahake. Uga sajrone proses sieving telung langkah, bahan bakal kontak terus karo permukaan layar. Efisiensi lan presisi skrining bakal dijamin.

Gerak Nyaring Tiga Langkah saka Screener Rotex

 

Fitur lan kaluwihan:

  1. Kapasitas gedhe saka puluhan nganti atusan ton——Screening Rotex digawe kanggo ngerteni kebutuhan output kapasitas sing gedhe.
  2. Struktur Teknik Profesional — Struktur mesin sing sampurna njamin papan sing tertutup kanggo bahan sieving, banjur sajrone proses skrining, ora bakal ana bahan sing bocor utawa ngrusak wilayah kerja.
  3. Perlindhungan Bahan —— Tanpa meksa vertikal sing disebabake dening motor geter, bahan kasebut ora bakal kenek permukaan layar lan rusak amarga pengaruh kasebut.
  4. Gampang Dipriksa—— Kabeh proses sieving bisa gampang dipriksa lan dikontrol dening buruh.

Cara Pilih Screener Rotex sing Cocog

Sadurunge milih screener rotex, sampeyan kudu supaya para insinyur duwe informasi rinci babagan kondisi panggunaan sampeyan, kayata bahan apa sing bakal sampeyan tangani, ukuran sing dikarepake, kapasitas apa sing sampeyan butuhake lan informasi liyane sing dibutuhake sing sampeyan pengin ngerti. Sawise iku, insinyur profesional kita bakal nindakake pitungan lan nggawe gambar desain kanggo referensi sampeyan. Sawise konfirmasi sampeyan, proses produksi bakal diwiwiti. Sampeyan bakal nampa gambar inspeksi lan video sajrone produksi, lan sawise produksi rampung lan saben detail bakal confrimed, screener rotex bakal dikirim menyang tujuan sampeyan.

model

layar lumahing

area(mm)

dipakani Size(mm)amplitudo(mm)frekuensi

(r / min)

Power

(kW)

lapisan
HXS12251200x2500<1575-9014505.51-3
HXS12301200x3000<1575-901450
HXS12361200x3600<1575-901450
HXS15251500x2500<1575-901450
HXS15301500x3000<1575-901450
HXS15361500x3600<1575-901450
HXS18301800x3000<2075-907507.5
HXS18361800x3600<2075-90750
HXS18501800x5000<2075-90750
HXS20362000x3600<2075-90750
HXS20502000x5000<2075-90750

Hubungi Kita