Campuran pita

Volume tong minyak campuran(L): 2 kanggo 8000

Nyampur bobot mbukak(KGS): Adhedhasar model sing beda

Bobot mesin(KGS): 15 kanggo 1700

Frekuensi sing bisa disetel(RPM): 3 kanggo 17

Power(KW): 0.09 kanggo 15

Rega sawetara(USD): 2000 – 30000

  • Description
  • Data Technical
  • Entuk kutipan!

Apa iku Mixer Pita?

Mixer pita minangka salah sawijining jinis mixer jinis slot kanggo bubuk lan pasta. Iki digunakake ing industri farmasi, Kimia, lan panganan. Komponen utama yaiku wadhah jinis U, agul-agul campuran pita lan bagean transmisi. Sajrone proses campuran, bahan ing wadhah nindakake gerakan nyampur sing dipimpin dening pisau campuran spiral pita.

 

Mixer Pita Eversun

 

Prinsip Kerja Mixer Pita

Blade pita umume digawe saka lapisan dobel utawa telung. Kabeh lapisan dipasang ing siji sumbu horisontal, lapisan njero lan lapisan njaba nindakake rotasi ngelawan sajrone proses pencampuran. Lapisan njero drive bahan saka tengah menyang sisih, lapisan njaba nglumpukake bahan saka sisih menyang tengah. Bahan kasebut mbentuk pusaran ing aliran sajrone gerakan loro iki kanggo nyepetake kacepetan nyampur lan nambah keseragaman.

Fitur Mixer Pita

Iki minangka peralatan campuran multifungsi kanthi operasi stabil, kualitas dipercaya, swara kurang, umur panjang, instalasi gampang lan pangopènan, lan macem-macem struktur agul-agul spiral.

Kacepetan nyampur cepet lan seragam campuran iku dhuwur. Scraper bisa dipasang ing agul-agul pita, sing duwe efek nyampur apik ing bahan kenthel.

Miturut syarat campuran saka macem-macem bahan (bahan khusus kudu diresiki saben dicampur), struktur bilah spiral sing beda bisa digunakake, lan fungsi dadi panas lan pangatusan bisa disedhiyakake kanggo para pelanggan bisa milih.

Proses campuran sing lancar nyuda kerusakan bahan sing ringkih. Struktur agul-agul spiral khusus kasedhiya kanggo bahan khusus.

Lawang reresik uga bisa dibukak ing awak mesin horisontal supaya pangguna bisa diresiki. Dhuwur umure peralatan kurang, gampang dipasang.

Mesin Mixer Screw Double Horisontal kanggo Campuran Powder Kering

 

Hubungi Kita