peralatan conveyor

  • Pengunduh Tas Akeh

    • Ngundhuh Kapasitas: 0.3~ 2 ton sak tas
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur: Baja karbon, 304 stainless steel
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
  • Conveyor vakum pneumatik

    Tekanan udara: 0.4~ 0.6MPA

    Aliran Udara: 180~ 720L per menit

    Materi: 316L, SS304

    kadohan ngaturaken: selaras

    Certification: EC, ISO, CGMP

    price: 900~ 4000USD

  • Vacuum conveyor

    • Diameter saka bahan(ing): 0.5-7500
    • ngaturaken Kapasitas: nganti 10t / saben jam
    • kadohan ngaturaken: nganti 50m
    • Power(KW): 1.5-11
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • Lamaran: powder, granules, Solids akeh lan úa.
  • Tas Dumping Station

    • Gedhéné pengurangan stasiun(mm): selaras
    • Meksa Pakaryan Air(MPa): 0.6~ 1.5
    • Power(KW): Adhedhasar beda Model
    • jinis produk: otomatis
    • pilihan materi struktur:316L stainless steel, 304 stainless steel, baja karbon.
    • ngatur layanan: Kabeh bagean bisa selaras
    • Lamaran: powder, granules, Solids akeh lan úa.
  • Hopper Silo

    • Volume: selaras
    • Wangun: selaras
    • Materi struktural opsional: SS 316L, SS 304, Baja karbon
    • Aksesoris opsional: Vibrator, Sel mbukak, lsp
  • sabuk conveyor

    jembaré Sabuk(mm): 400-1200
    dawa Sabuk(mm): ≤30
    Bahan pigura: Baja SUS304 utawa baja karbon
    kacepetan Sabuk(m / s): 0.8-2
    kapasitas(t / h): 40-1284
    Power(KW): 1.5-15
    price(USD): 1500-30000

  • ember Elevator

    kapasitas(m³ / h): 15-800
    kapasitas ember(L): 2.5-501.8
    Kacepetan ember(m / s): 0.5
    Gedhéné materi(mm): 50-195

  • meneng Conveyor

    Nyambung dawa(m): selaras
    Menehi dhuwur(m): selaras
    Diameter saka meneng(mm): 100-1250
    Jarak obeng(mm): 100-630
    Sudut sing bisa diatur: ≤ 60 derajat utawa 90 derajat
    kapasitas Max(t / h): 2.2-385
    Power(KW): 1.1-75
    price(USD): 1500-30000

  • Z jinis ember elevator

    ember Volume: 1.8L ~ 6.5L
    materi ember: ABS, PP, SUS304
    Papan mlebu lan stopkontak:Tunggal utawa pirang-pirang
    Bahan awak: Baja karbon utawa SUS304
    Kapasitas ngirim: 4~ 12m3 / h
    Tegangan: 220V / 380V / 415V / 440V utawa Selaras

  • Vertikal meneng conveyor

    Nyambung dawa(m): selaras
    Menehi dhuwur(m): selaras
    Diameter saka meneng(mm): 100-1250
    Jarak obeng(mm): 100-630
    Sudut sing bisa diatur: ≤ 60 derajat utawa 90 derajat
    kapasitas Max(t / h): 2.2-385
    Power(KW): 1.1-75
    price(USD): 1500-30000

  • pakan vibratory

    ukuran hopper(mm): jembaré:300-1500 dawa: 800-2500
    ukuran feed Max(mm): 120-350
    kapasitas(t / h): 15-500
    daya Motor(KW): 0.18-3.7
    price(USD): 1500-50000

  • elevator spiral

    Diameter saka alur(mm): 300-900
    dhuwur conveyor(m): ≤6.0
    kapasitas(t / h): 1.0-4
    Power(KW): 2*(0.4-3.0)
    price(USD): 3300-16000